BRÄNDI

BRÄNDI

DRAC, SUOMEN MYYDYIN SUPERMOTO!

 

DRAC mopojen myynti Suomessa alkoi vuonna 2015 ja jo seuraavasta vuodesta lähtien DRAC on ollut Suomen myydyin ja halutuin Supermoto. Vuonna 2023 DRAC jatkoi tuttua voittokulkuaan olleen jälleen paalupaikalla, markkinajohtajana (ensirek. 1–12/2023). Drac on aito eurooppalainen tuote. Se valmistetaan Espanjassa, Figueressa, Barcelonan pohjoispuolella.

 

Dracien moottoreina on uusi EURO5 vaatimukset täyttävä, Minarellin 50 cc nestejäähdytetty moottori. Muussa varustelussa on käytetty arvostettuja alihankkijoita kuten J.Juan, Facomsa, Galfer, Dellorto, Tecnigas, Polisport ja Morad mallista riippuen. Kaikissa Draceissa on näyttävä DRAC ”tuning-design” ulkonäkö vakiona: Polisport ajovalot, minivilkut, lukittava polttoaineenkorkki, carbon-look peilit, ym. Varustelut lisääntyvät suositushinnan kasvaessa.

 

Filosofiana on ollut rakentaa Dracistä vaihteellinen mopo, johon on valittu niitä komponentteja ja alihankkijoita, joiden ”tuning-kisahenkinen” tuotevalikoima kiinnostaa erityisesti racing henkisiä kuskeja. Nämä ”tuning-henkeen” rakennetut Dracit valmistaa espanjalainen tunnettu Rieju tehdas, joka on yksi Euroopan suurista vaihteellisten mopojen ja moottoripyörien valmistajista. DRAC ajoneuvoilla on kahden vuoden tehdastakuu.

 

PRO meininkiä – valitse sinäkin DRAC!